General information:

Come, and try the games without registration.

After registration you can start collecting credits and start the game. For registration you just need a nickname and a valid email address.

At every three game you can find a small envelope. You can send invitations with only one click to any of your friends around the world, who can join the game after registration. Note: You are not sending a game request, just an invitation, so your friends won’t be mad at you. J Every player, who joins the game for your invitation mean 300 credit for you. The invitation takes easier and helps you if you post the image of the game with your own profile picture.

After 30 invitations, who register, you get a free melody placement. It can be your own melody or your favorite one.

You can see your credits on the interface, if there are differences, please refresh the site.

If you are not using a PC, you might have to try logging in twice, please pay attention.

Short description of the game:

Collect CREDITS, to train your brain or your listening.

Success is up to you, and to your luck. Make a guess, and earn points. After 10 points you get 1 CREDIT.

You can make guesses through 4 rounds on SHOOGO CREDIT game board:

-          In the first 3 columns („A” „B” and „C”), you have to look for the white one. In column „A”, it makes 1 point, in „B” 2 points, in „C” 3 points for each good guess. If you find red dots, you cannot guess more in that row.

In the final column you can decide if you take your price, or gamble. If you choose triple or nothing, your goal is to find as much red-s as possible. If you make a good guess, you get 24 points for each. In this way you can get over 100 points, so you get the 30,33,36,39,42,45 CREDIT. If you do not get at least 100 Points, you lose all your CREDITS.

SHOOGO IS LOOKING FOR COMMUNICATIONS PARTNER FOR ALL COUNTRIES!  Please contect us, if you interested in: shoogo@shoogo.com

Általános tudnivalók:

Gyere, próbáld ki a játékokat regisztráció nélkül.

Egy egyszerű regisztrációt követően máris kezdheted a kreditgyűjtést és indulhat a játék. A regisztrációhoz nem kell más, mint megadni egy becenevet és egy valós email címet.

30 invitálás után, aki regisztrált is, egy ingyenes dallamelhelyezést kapsz ajándékba. Az általad elhelyezett dallam lehet saját vagy zenerajongóként a kedvenc zenéid egyike is.

A krediteket minden játéknál kiírja a felület, ha esetleg eltérést tapasztalsz, nyomj egy frissítést.

Ha nem asztali gépről játszol, előfordulhat, hogy 2-szer kell megpróbálnod a belépést, erre figyelj.

A játéktábla jobb alsó sarkában találsz egy kis borítékot. Egy kattintással tudsz invitáló emailt küldeni a világon bárhol élő barátaidnak, akik az egyszerű regisztrációt követően máris játszhatnak ők is. Fontos, hogy tudd, az invitálással nem játékfelkérést küldesz, így nem kell tartanod barátaid „haragjától” J Minden játékos, aki a te invitálásodra regisztrál, 300 kreditet ér neked. Az invitálást megkönnyíti és segíti, ha kiposztolod a játék képét a saját profilképeddel.

A játék rövid leírása:

Gyűjts CREDIT -eket, hogy tovább tornáztathasd az agyad vagy a hallásod.

A siker csak rajtad múlik, na meg a szerencséden. Tippelj jól, hogy pontokat gyűjts. 10 pontként kapsz egy CREDIT-et.

A SHOOGOO CREDIT játék tipptábláján négy meneten át lehet tippelni:
- Az első három oszlopban („A” „B” és „C”) tippeléskor a fehéret kell keresni. Az „A” oszlopban 1 pontot, a „B”-ben 2 pontot, a „C”-ben pedig 3 pontot ér minden jó tipp. Ha pirosat találsz, akkor abban a sorban többet már nem tippelhetsz

A finálé oszlopban eldöntheted, hogy maradsz a biztos nyereménynél, vagy kockáztatsz. Ha a tripla vagy semmit választod, akkor a cél, hogy minél több pirosat megtalálj. Ha jól tippelsz, 24 pontot kapsz minden piros találatért. Így a végén 100 pont felé kerülhetsz és így tied a 30,33,36,39,42,45 CREDIT. Ha nem éred el a 100 pontot akkor viszont az összes addig megszerzett CREDIT-ed elveszik.