General information:

Come, and try the games without registration.

After registration you can start collecting credits and start the game. For registration you just need a nickname and a valid email address.

At every three game you can find a small envelope. You can send invitations with only one click to any of your friends around the world, who can join the game after registration. Note: You are not sending a game request, just an invitation, so your friends won’t be mad at you. J Every player, who joins the game for your invitation mean 300 credit for you. The invitation takes easier and helps you if you post the image of the game with your own profile picture.

 

 

After 30 invitations, who register you get a free melody placement. It can be your own melody or your favorite one.

You can see your credits on the interface, if there are differences, please refresh the site.

1 game costs 5 CREDITs.

Short description:

There is a TARGET, your goal is to be around the target number, or hit it within 7 lines, with using the four mathematical operations. In the first round you get a start number, you have to choose an operation sign, then press the OK button ASAP. After that, you have to choose a number, the task is, to get as close as possible to the TARGET number, then press OK again. If you change your mind, you can correct your last choice with the C button, but take care, time is running! If you cannot choose in time, the machine will play instead of you. You get points for your speed, and if you get close enough to the target, or hit it. You get 10 points if you hit the TARGET, 5 if you get +/-1 around, and 1 point if you are 10 numbers away from the TARGET. In the 7th line, your score get tripled.

You can see your scores on the game board. You can see, how many games have you played since your registration, and what is your average.You can see your scores in monthly period, and your developement.

In 2019 the SHOGOO Math game will have a contest option,where users can challenge other players, even users from another school, or another country. In these games users have to use the mathematical operations, the numbers, and they have to count the final numbers too.

SHOOGO IS LOOKING FOR COMMUNICATIONS PARTNER FOR ALL COUNTRIES!  Please contect us, if you interested in: shoogo@shoogo.com

Általános tudnivalók:

Gyere, próbáld ki a játékokat regisztráció nélkül.

Egy egyszerű regisztrációt követően máris kezdheted a kreditgyűjtést és indulhat a játék. A regisztrációhoz nem kell más, mint megadni egy becenevet és egy valós email címet.

A játéktábla jobb alsó sarkában találsz egy kis borítékot. Egy kattintással tudsz invitáló emailt küldeni a világon bárhol élő barátaidnak, akik az egyszerű regisztrációt követően máris játszhatnak ők is. Fontos, hogy tudd, az invitálással nem játékfelkérést küldesz, így nem kell tartanod barátaid „haragjától” J Minden játékos, aki a te invitálásodra regisztrál, 300 kreditet ér neked. Az invitálást megkönnyíti és segíti, ha kiposztolod a játék képét a saját profilképeddel.

 

 

30 invitálás után, aki regisztrált is, egy ingyenes dallamelhelyezést kapsz ajándékba. Az általad elhelyezett dallam lehet saját vagy zenerajongóként a kedvenc zenéid egyike is.

A krediteket minden játéknál kiírja a felület, ha esetleg eltérést tapasztalsz, nyomj egy frissítést.

1 játék 5 kreditbe kerül

A játék rövid leírása:

Adott egy célszám (TARGET), 7 soron keresztül kell törekedned arra, hogy a célszám közelében legyél vagy eltaláld azt a 4 alapvető matematikai művelet segítségével. Az első körben kapsz egy start számot, ehhez kell választani egy műveleti jelet, majd gyorsan nyomj az OK gombra. Ez után egy számot kell választani, hogy a célszámhoz közel kerülj és szintén OK gombot kell nyomi. Ha meggondolod magad és javítanál, a C gombbal tudod törölni a legutolsó választásodat, de figyelj, a játék időre megy! Ha nem sikerül időben választanod, a gép játszik helyetted. Pontot kapsz a gyorsaságodért és azért is, ha kellően közel kerülsz a célszámhoz vagy eléred azt. 10 pontot kapsz, ha eltalálod a célszámot, 5 pontot, ha 1-re megközelíted a célszámot és 1 pontot kapsz, ha 10-re vagy a célszámtól. A 7-ik sorban pedig triplázódnak az elért pontok.

A játéktáblán folyamatosan nyomon követheted az elért eredményeid. Láthatod a regisztráció óta hány játékot játszottál, mennyi pontot szereztél és mennyi az átlagod. ezen kívül havi bontásban is láthatod az eredményeid, így nyomon követheted a fejlődésed.

2019-től versenyverzióval bővül majd a SHOOGOO MATH GAME. Ezen belül a játékosoknak lehetőségük lesz kihívni más játékosokat, akár másik iskolába járó ellenfeleket, vagy más országban élő játékosokat. A versenyjáték keretén belül már nem csak a műveleti jeleket és a számokat kell a játékosnak választani, hanem az egyes sorok eredményeit is gyorsan ki kell számolni majd. Részletek hamarosan.