coming soon...

it is readable under hungarian

Játékosoknak:


A játékosok költségmentes hozzájutnak a zeneszerzők, zenekarok, kiadók, turné szervezők stb. kihelyezett dallamaihoz. A maximum 16 hangból álló dallam többször is meghallgatható, ez alatt a játékos a játékfelületen látható hangjegyeket elhangzás sorrendjében rendezi, kirakja.

A kirakott dallam csak akkor hallgatható meg, ha minden hangjegy felhasználásra került. Most következik az izgalmas pillanat, amikor a játékos saját sorrendben rendezett, kirakott dallama felhangzik. Ez lehet sikeres teljesen megegyező, 30 pontot érő. Természetesen első és sokadik játék is lehet kevésbé sikeres, ami szintén szórakoztató, könnyes nevetésben tetőzik..

A dallam többször is ( 5-ször ) "javítható", csak a rossz helyre kirakott hangjegyeket kell és lehet áthelyezni.
A javítás(ok) után a pontozás alakulása: 25, 20, 15, 10, 5

Dallamelhelyezés:

Azok zeneszerzők, zenekarok, kiadók, turné szervezők stb.. helyezhetnek el rövid 16 hangból álló dallamokat, akik rendelkeznek a mű szerzői jogával vagy meghatalmazottkénk eljárhatnak a jogtulajdonos helyett. A dallamelhelyezés költsége: 100 USD - 3.000 USD Játékosok számának függvényében.

A dallamelhelyezés világ minden országában megvalósítható. A dallam azokba az országokba jut el, amiket az elhelyező megjelölt, ez lehet pl. saját ország helyi rendezvény népszerűsítésére. A dallamelhelyező igényei szerint választható több ország is. Nagy hírverés érdekében új kiadvány, világ turné esetén
minden országában és minden SHOOGO MUSIC játékoshoz eljut a játékra kínált dallam...

A dallamelhelyező a játék felületen három átjáró linkes reklámfelületen népszerűsítheti az adott eseményt és támogatóit. 

Dallamelhelyezés technikai feltételei: Hamarosan